Angajam mecanic auto cu experienta si vanzator piese auto. Telefon 0762.690.910
Despre Noi - Nicmar Auto
Loading

Prelungirea Ghencea nr. 61, Sector 6 Bucuresti 

nicmarprimacom@yahoo.com

Luni-Vineri: 8– 18 Sambata 8-14

Luni-Vineri: 8– 18 Sambata 8-14
Info si Programari 0761416415
Prelungirea Ghencea nr. 61, Sector 6 Bucuresti 

Despre Noi

NICMAR PRIMA De 20 de ani in acelasi loc!

Nicmar Prima Com SRL activeaza in domeniul service si reparatii auto de peste 20 ani timp in care a castigat multa experienta si multi clienti fideli multumiti de calitatea serviciilor, rapiditatea si nu in ultimul rand preturile competitive. De-a lungul timpului am adaugat valoare si am imbunatatit la maxim serviciile oferite clientilor si astfel am ajuns sa putem oferi o paleta completa de servicii auto.

De asemenea colaboram cu succes cu multi distribuitori si importatori de piese astfel ca putem oferi o gama larga de piese si accesorii auto pentru toate marcile de autoturisme livrate in maxim 1-2 ore de la comanda.

Avantaje

Avantajele
Serviciilor noastre

Suntem alaturi de clienti de peste 20 de ani, cu profesionalism.

Programari
Profesionalism

Inca din momentul in care intrati in legatura cu noi, veti simti profesionalismul echipei noastre si inclinatia catre rezolvarea rapida a problemelor dumneavoastra.

Preturi Accesibile

Ne-am obisnuit clientii cu preturi accesibile si predictibile, fara sa le marim simtitor de la an la an. Te asteptam in service si te vei convinge. La Nicmar ai preturi bune.

Servicii de calitate

Indiferent de tipul de interventie pe care il vei efectua la Nicmar Auto, vei primi calitate, atat din punct de vedere al serviciilor cat si a componentelor utilizate la reparatii.

Contact

Informatii si programari NICMAR AUTO

Pentru majoritatea interventiilor nu este necesara programarea.

0761416415